Program til Ferie Camp 2024

Programmet vil løbende blive opdateret med aktiviteter og underholdning. 

Alle pladser til Ferie Camp er nu taget, men man kan tilmelde sig på ventelisten og så vil man blive kontaktet via mail, hvis man har fået en plads.

Download program og informationsmateriale her: FERIE CAMP 2024 PROGRAM OG INFORMATIONSMATERIALE

Tilmelding sker her: VENTELISTE - TILMELDING FERIE CAMP 2024 

Temaet for Ferie Camp 2024

Temaet for Ferie Camp 2024 er ”Naturlig Fællesskaber”, da Landsforeningen af Væresteder ønsker at sætte fokus på, hvordan man passer på naturen, samt bruger den til at skabe fællesskaber og bedre trivsel. Aktiviteterne i løbet af årets Ferie Camp vil derfor særligt handle om naturen.

Hvert år på Ferie Camp fejrer Landsforeningen af Væresteder fællesskabet med en særlig dag, der afholdes torsdag under Ferie Camp, og i år er ingen undtagelse. Derfor er torsdag den 11. juli dedikeret til at fejre fællesskabet på Ferie Camp og derfor vil dagen bære præg af ekstra festligheder og lækker mad. 

Vi glæder os meget til at fejre fællesskabet med alle deltagerne på Ferie Camp!

Hvem kan deltage og hvordan tilmelder man sig?

Ferie Camp er et gratis ferietilbud til socialt udsatte personer og børnefamilier, hvis indtægter pr. person ikke overstiger 24.199 kr. om måneden før skat (svarende til højeste dagpengesats). 

 

Folkepensionister er dog ikke omfattet af tilbuddet om gratis tilmelding og skal tilmelde sig som betalende deltager og betale for opholdet.

 

Man tilmelder sig Ferie Camp online på dette link: 

TILMELDING FERIE CAMP 2024 

Stemning på Ferie Camp 

På Ferie Camp er der massere af aktiviteter og sjov for både voksne og børn. Du kan få en fornemmelse af stemningen i denne video, der er optaget til Ferie Camp i 2019. 

 

 

Deltagernes oplevelse af Ferie Camp

På Ferie Camp 2023 fik vi besøg af TV2 Østjylland. De lavede et flot og rørende indslag om betydningen af at kunne tage på Ferie Camp sammen med hele familien. En familieferie, mange af deltagerne ellers havde været foruden. 

TV2 Østjylland (tv2ostjylland.dk)

Menu Ferie Camp 2024

Menu Ferie Camp 2024

Så er menuen til Ferie Camp klar. Den kan downloades i PDF, som man kan printe, her.