Du har mulighed for at støtte Landsforeningen af Væresteder.

 

Vi har indgået et samarbejde med virksomheden Dokument 24, så du ved oprettelse af dit testamente nemt og enkelt kan donere noget eller hele din arv til foreningen. Testamentet vil være gratis at oprette, når du skriver Landsforeningen af Væresteder ind i dokumentet.

 

Donér arv nemt og enkelt

 

Når du ønsker at donere arv i dit testamente, kan du nemt og enkelt oprette testamentet online hos Dokument 24. Dette gøres ved, at du svarer på en række spørgsmål, hvorefter du straks får dokumentet tilsendt. Herefter skal dokumentet skrives under, og dit testamente er juridisk gyldigt.

 

Mange vælger at ringe eller skrive til Dokument 24 for at få en gratis samtale om arv og testamente. Samtalen er uforpligtende og kan ske via tlf. nr. 53701030 eller ved at skrive en mail til info@dokument24.dk.

 

Vi håber, at du vælger at støtte os med arv, når du opretter dit testamente. På forhånd mange tak for din støtte.

 

 

Overskudserklæring fra indsamling under navnet "Giv Folk en Ekstra Chance":

Overskudserklæring Giv Folk En Ekstra Chance

I forbindelse med Landsforeningen af Væresteders 20 års jubilæum blev sangen "Giv folk en ekstra chance" skrevet af Jacob Haugaard.

Sangen blev skrevet for at sætte fokus på at alle mennesker kan blive ”ramt af overbalance” og have brug for en ekstra chance.

Sangen blev indspillet af Michael Falch, Jes Holtsø, Rock Nalle, Frank Clifforth og Jacob Haugaard, mens 1700 socialt udsatte mennesker var kor.

Sangen kan høres på Spotify og YouTube, hvor musikvideoen også er tilgængelig:

Giv Folk en Ekstra Chance - Spotify

Giv Folk en Ekstra Chance - YouTube

Sangen blev indspillet for at sætte fokus på, at alle mennesker skal have en ekstra chance.