Landsforeningen af VæreSteder

Digital Ferie Camp 2020

Tilmeld dig her 🤩☀️🧳

På linket kan du tilmelde dig Digital Ferie Camp 2020: 

https://lvs.nemtilmeld.dk/1/?fbclid=IwAR2qApoVVqBv3ZFBy5Sn4l7iX9fUPxIX4Agdy-Yc6cRc56qwisy-UcV3ju0

 

Sørg for at læse vejledningen grundigt inden du begynder din tilmelding. Ved spørgsmål, så kontakt LVS' sekretariat på tlf. 7592 4000 eller pr. mail på lvsinfo@lavs.dk. Telefonen er åben på hverdage mellem kl. 09.00-14.00. 

 

Vi glæder os til holde aktiv ferie sammen med dig!

 

 

Den Digitale Ferie Camp kort fortalt

I uge 28 fra d. 7. juli til d. 10 juli afvikler LVS den Digitale Ferie Camp 2020, hvor 1700 socialt udsatte værestedsbrugere og deres familier kan deltage i unikke aktiviteter og opleve Ferie Camp stemningen hjemme hos dem selv ved hjælp af digitale virkemidler.

Alle 1700 deltagere modtager en Ferie Camp aktivitetskasse inklusiv mad til hele perioden, som gør det muligt at være med i aktiviteterne. 

Den Digitale Ferie Camp organiseres gennem en lukket Facebook gruppe, som alle deltagere bliver medlem af. Derinde kommer det til at flyde over med fællesskab, Ferie Camp stemning og unikke oplevelser. 

 

Pressemeddelelse

En god nyhed i en svær tid

Landsforeningen af VæreSteder har udviklet en alternativ Ferie Camp 2020, hvor 1700 socialt udsatte holder ferie sammen hver for sig. Arbejdsmarkedets Feriefond støtter initiativet.   

  

Landsforeningen af VæreSteder har udviklet en digital udgave af året Ferie Camp, der gør det muligt at tilbyde socialt udsatte og deres familier en ferieoplevelse med fællesskab, aktiviteter og masser af oplevelser. Den digitale Ferie Camp går i luften tirsdag den 7. juli og varer frem til fredag den 10. juli. Der forventes, og som de foregående år, omkring 1700 deltagere.    

 

”Vi er simpelthen så glade for, at vi også i år kan tilbyde socialt udsatte en ferieoplevelse. Ingen tvivl om, at det netop nu er en svær tid for mange socialt udsatte og deres familier, og med Ferie Camp er der et lyspunkt, noget positivt at se frem til og være sammen om,” udtaler Cliff Kaltoft, sekretariatschef i Landsforeningen af VæreSteder.

 

Læs hele pressemeddelelsen her.

 

 

Den Digitale Ferie Camp støttes af Arbejdsmarkedets Feriefond