Landsforeningen af VæreSteder

Her finder du digitale fællesskaber og info om vores aktiviteter under coronakrisen

Seneste nyt - aktivitetspakker sætter gang i fællesskaber

Vi hos Landsforeningen af VæreSteder har fået muligheden for at understøtte vores medlemmer i at sætte gang i lokale aktiviteter. Det gør vi ved at tilbyde aktivitetspakker, som indeholder udstyr, vejledninger og sundhedsretningslinjer til den specifikke aktivitet. Indtil nu har tilbudt pakker til de følgende pakker og der kommer flere til:

  • Gå/løbehold
  • Petanque
  • Dart
  • Stigegolf
  • Kaste Gris
  • Kæmpe Mikado
  • Kæmpe Ludo

Man kan læse mere om pakkerne og kommende stævner, som LVS afvikler i september her og her  

 

De digitale fællesskaber er derude

Hvis du savner, at kunne komme på dit værested, så bliv en del af fællesskabet på Det Digitale Værested på Facebook. ☕️🙏🏼 På Det Digitale Værested på Facebook er der allerede 700 andre værestedsbrugere, som snakker sammen og der bliver hver dag arrangeret aktiviteter vi udfører sammen - hver for sig.

 

Fællesskabsserveren

Yderligere kan du på linket nedenfor blive informeret om hvordan du tilgår vores "Fællesskabsserver", hvor der hver dag er mange værestedsbrugere som allerede mødes online og spiller, gamer og snakker med hinanden.

Her er et link til en video, som guider dig til at koble på vores Fællesskabsserver: https://www.facebook.com/LandsforeningenAfVaeresteder/videos/1912984995432789/

 

Vi håber at de mange digitale tilbud, kan være med til skabe fællesskab og sørger for at kontakten kan holdes med hinanden, så længe væresteder og lignende er lukket.   

 

Vi vil selvfølgelig hurtigst muligt finde nye datoer til de aktiviteter og stævner, som bliver aflyst - så følg med på vores Facebook-side eller i kalenderen her på hjemmesiden.

 

Mere info hos myndighederne

I kan finde mere information om coronavirus og endnu vigtigere, god og vigtig viden i forhold til, hvordan man skal agere for at mindske smittespredning, på Sundhedstyrelsen specifikke side for coronavirus her.

I kan også finde de nyeste retningslinjer og informationer om coronavirus og socialområdet på Social- og Indenrigsministeriets hjemmeside her.

Endeligt kan man læse mere på politiets hjemmeside omkring de mange nye retningslinjer for social samvær under corona-pandemien på linket her.