Landsforeningen af VæreSteder

Den Digitale Ferie Camp 2021

Er nu overstået

Og sikke nogle gode dage vi haft sammen. Det var fire skønne dage med fællesskab, aktiviteter, dejlig mad og digitale oplevelser.

 

Hvordan foregik Den digitale Ferie Camp?

For enkeltpersoner og familier foregik den digitale Ferie Camp i en lukket Facebook gruppe, hvor vi er sammen i ét stort fællesskab. Deltagerne kommenterer på aktiviteterne og oplevelserne med fotos og videoer og deler på den måde oplevelserne med hinanden.

Facebookgruppen hed, ”Landsforeningen af Væresteders Digitale Ferie Camp 21”, og det er meget vigtigt, at være tilmeldt gruppen, da man ellers går glip af oplevelserne.

 

For værestedsgrupper, som var samlet, var der allerede et fællesskab lokalt, men her fik de nye oplevelser i form af aktiviteter og dejlig mad, som nemt kunne tilberedes.

De større aktiviteter, som eks. banko, koncerter og lign. vil blev live streamet via Teams, og værestedet modtog et link til disse aktiviteter.

 

Programmet

Her kan du se programmet, så du kan få et indblik I hvad den Digitale Ferie Camp 2021 bød på. Link til program.  

 

Hver deltager på den Digitale Ferie Camp 2021 modtog et gavekort på 1000 kr., der kan bruges hos "Send en tanke". Gavekortet er skatteforpligtet for den enkelte modtager. Dog har Landsforeningen af VæreSteder ansøgt Ligningsstyrelsen om at modtagerne kan blive fritaget fra skatteforpligtelsen. Vi opdaterer herinde, så snart, vi har modtaget et svar.

 

Den Digitale Ferie Camp støttes af Arbejdsmarkedets Feriefond